You are here

nike air max 90 dam vita

Kalkbladet advent 2016

I nya Kalkbladet kan Du läsa om

Vad väntar vi på? 2
Fruntimmersdagar i Arådalen 3
Röstmagi, livslyft och toning 4
Här når du KviSk i stiftet 5
Ett meningsfullt liv 6
Att be på riktigt 8
Det krävs ro för att hitta ro 10
Tro i rörelse 11
Cirkeldans inget nytt 12

Kalkbladet november 2016 som pdf >>

Vad väntar vi på?

nike air max 90 dam vita

nike air max 90 dam vita

nike air max 90 dam vita, Köp snygga & billiga.

Gå till en Halloween-fest med vänner? Har andra medlemmar i gruppen klä ut sig till Paula, Randy, Simon, eller något för de hundratals minnesvärda tävlande!Få super rabatt Trainers - Adidas skornike air max 90 dam vita, När du handlar adidas skor kvinnor på nätet, kommer det enda behöver för att hålla utkik är just nu av dessa bekväma skor och rykte din online skoaffär. Säker på att du att internet skoaffär ger grundläggande detaljer som varumärke, storlek etc. med de speciella skor du har valt.nike air max billigt

Om du vill köpa någon produkt med det här varumärket kan du besöka olika utställningslokaler, det i din stad, en tillägg även besöka nätbutiken där dessa enheter finns i överflöd och du får också möjlighet att göra om rabattkuponger som ges mot online Bara köpare. Detta varumärke har fått respekt över hela världen och du kommer att göra exakt när du har det.Få super rabatt Trainers - Adidas skorBilliga air max 90 dam, Snabbt att för närvarande är Vans lätt bland jorden 'mest populära skor och kläder varumärken, catering till mycket fler marknader. Vans skor kan förbättra ditt utseende oavsett vad du bär, och att vara säker på varje. Nu när du 've lärt så mycket Vans skor har att erbjuda, du' är redo att ta en takt i rätt riktning och få din egen par. Utmärkta Vans skor ger dig en distinkt lyx.Discover Adidas Originals Samlingarna onlineBilliga airmax, Bata har tillverkat skor som är avsedda att användas för alla åldrar gäng. Bata adidas skor män kommer i alla möjliga och har otaliga sko stil att välja mellan. För formella slitage har Bata tillverkat läderskor som kan finnas i olika stil och storlek och även passar alla hud budget. Dessa skor är eleganta och ser elegant för att passa tillfället.

nike air max 90 dam vita, Du behöver tala om Adidas steg tala om skridskon rätt skor. Deras signatur canvas och mockaskor med stoppning runt klackar och fotleder ger stöd vad dina behov när du åka skridskor. Färgerna är i allmänhet vanligt men ändå eleganta och robust. Billiga adidas kommer att gå med nästan varje outfit du väljer med sin färg jobb.nike aiBilliga air max, Skomakare, underhålla dina snygga swooshes och din kondition påskrifter och ge mig två stycken. Jag vill ha en bra sko till förmånligt pris. Båda är rimliga krav, är en bra idé upptagen. I 'll snart söka efter par skyddsöverdrag för mina fötter.Attraktiva Pink Adidas skorBilliga air max 90, En av de högsta sätten börja din individuella adidas fotboll byxor brukar omfatta fotbollsövningar i din dagliga utföra. Detta kan tillåta dig att förbättra din styrka samt din hastighet, och när du tränar detta inom en inställning en-mot-en typ, perfekt verkligen få vägledning är det lämpligt att bli den perfekta spelaren från laget.

MBT fantastiskt för sommarsemester. På sommaren kan det vara en stor fotskada att släcka gastäta skor. Fötter är en annan metod största hjärtat av en person som 'kropp. Så ta ordentlig fötterna är ett bra sätt att skydda sjukdom. MBT skor extremt oroade mänskliga extremiteter. De senaste åren, MBT företaget infört många olika typer av häftiga skor köpare. Löparskor och promenadskor är huvud av sommaren. Men, MBT adidas skor kvinnor och MBT kvinnor 's sandaler gradvis framväxande på.nike air max 90 dam vita, Det finns vissa nätbutiker som erbjuder produkter från Adidas. Men innan du köper du verkligen bör försöka vara säker på att ditt eget hem produkter som butikerna kan sälja är original eller helt enkelt en kopia för detta adidas skor kvinnor eller inte. Nu är frågan som uppstår hur kan du veta om suget efter mat de marknadsför är original eller inte. Faktum är att många av er har denna fråga i åtanke efter att ha tittat över detta. Du kravet att kontrollera den faktiska äkthet på webbplatsen. Alltid köpa produkter från välrenommerade nätbutiker. Då är det ofta ett måste för dig att riva recensioner / feedback för att ta reda på om posterna butiks erbjudanden är original eller på annat sätt.

Att sluta in och koppla bort kan verka bra för stunden och nödvändigt i kris, men är inte någon fruktbar väg att gå utan gör oss bara mer ensamma och utsatta. Det är inte underligt att vi är rädda i en osäker värld, men rädslan är ingen bra vägväljare utan vägen framåt måste istället kantas av medmänsklighet och solidaritet.
Det är många som stämmer in i att julen handlar om gemenskap, värme och tillhörighet. Att allt är möjligt när änglarna sjunger och himlen är öppen. Jag önskar att det ska följa med oss in i det nya året! Så jag ger mig en julklapp i år som består av öppna händer och öppet hjärta. Det är vad jag väntar på både hos mig själv och andra och jag ser fram emot vad det kommer att ge vidare.

Jag önskar dig en välsignad advent och jul vad än du väntar på!

Catharina Larsson

Fruntimmersdagarna i Arådalen

I augusti hade vi våra Fruntimmersdagar i Arådalens kapell. Tio
kvinnor kom och var med under dagarna. Vi började vår träff med frukost på torsdagsmorgonen och gick sedan en vandring upp på fjället, några vandrade till Östra Arådalen, som är en levande fäbod. Två kvinnor bor där under sommaren och har lite djur med sig upp.
Väl hemma i kapellet igen fick vi börja brodera och sy på tovat.
Annelie Tirén hade med sig material och gav oss inspiration.
På fredagen regnade det så då blev det systuga hela
dagen och det blev finfina saker gjorda, samtidigt som
vi pratade om livet.
På kvällen åkte vi som vanligt till Hävvi, restaurangen i Glen
med mat som är inspirerad av den samiska matkulturen.

Kalkbladet november 2016 som pdf >>

Röstmagi, livslyft och toning
med Marie Bergman

Helgen 10-11 september samlades 16 kvinnor
till årets Inspirationshelg på Vårsta Diakonigård
i Härnösand. Catharina Larsson ledde kvällsmeditationen.
Det var ett samarrangemang med Sensus.
Toning, som var helgens tema, är en upplevelse som ger livsglädje. Tillsammans med andra ger det en känsla av andlighet. Har du en röst har du en möjlighet att plocka fram den livgivande tonen, som är en skatt. Den ger dig en mjuk medvind i ryggen.
Orden – Jag vill dig väl – genomsyrade helgen.
Marie Bergman är en mycket meriterad och anlitad artist, terapeut, symbolterapeut, qigonginstruktör och röstterapeut som också ger klangmassage. Marie har även en professur i musikvetenskap.
Av allt detta fick vi ta del, vilket berörde oss in i minsta cell.

Det finns mera att läsa i Kalkbladet på sidan 4 >>

Ett meningsfullt liv

I Sundsvall pågår en studiecirkel i logoterapi. Det är Kvinnor i Svenska kyrkan, Härnösands stift tillsammans med Sensus och Sundsvalls församling som håller i den. Ledare är diakon Minna Lehto. I september arrangerade vi en författarafton med Marketta Simons som föreläste om logoterapi och sin bok "Ett meningsfullt liv – logoterapi på mitt sätt." Cirka 45 besökare deltog engagerat och intresserat i denna meningsfulla kväll i Kyrkans Hus i Sundsvall.

Läs mer i Kalkbladet på sidan 6 >>

Vem är Sofia Strinnholm?

Sofia Strinnholm är 29 år och prästkandidat för Härnösands stift.
Sofia studerar teologi vid Uppsala universitet sedan hösten 2013. Hon är uppväxt i Haverö utanför Ånge och har jobbat med barn, konfirmander och ungdomar i Arnäs och Östersunds församlingar under åren 2007-2013.
Hon har ett stort engagemang i Svenska kyrkans internationella
arbete som ageravolontär och medlem i Svenska Kyrkans Ungas globala arbetsgrupp.
Hennes C-uppsats"Att be på riktigt" går att ladda ner:
resolve?urn=urn:nb
n:se:uu:diva-302075.

Läs mer om Sofia i Kalkbladet på sidan 8 >>

Mikaela skriver: Det krävs ro för att få ro.

Jag tror på tecken. Att det ligger ett nät av sammanhang tätt inpå tillvaron, som man måste upptäcka för att få ro. Oftast ser man dem inte för att det är så mycket vardagsbråte i vägen. Det krävs ro för att hitta ro.
Men ibland dyker de upp, tecknen, spåren och bevisen. Som nu när jag står längst ute på bryggan i Ottsjö, en liten fjällby nära Vålådalen.
Det är sen höst, de trötta solstrålarna nuddar försiktigt vattenytan, vinden leker med den gamla roddbåten som ligger där den ligger.

Jag tittar upp på himlen, bort mot horisonten, ner i det hyfsat klara vattnet.
Och då ser jag: Tecknen som visar att det finns en större kraft, en godare vilja, ett lyckligare slut.
Det är tecken av den oväntade glädjen som ligger där och skvalpar och som jag kan böja
mig ner för att ta upp och gömma och ta fram när jag behöver få visshet om att allt är värt något och
något är värt allt.
Tron flyter trots allt rätt bra ibland och kan hitta land, och dig! Det önskar jag av hela mitt hjärta att du ska få uppleva. Om du bara blundar så ska du snart se tecknen alldeles klart och tydligt.

Text och bild: Mikaela Munck